XLTECH AB - Allt inom IT och Data

Låt oss ta hand om din IT

IT skall fungera 24/7/365. Det är vår uppgift att se till att Ert företag kommer så nära det målet som möjligt, så Ni kan ha full fart & fokus på Er kärnverksamhet!

Flower

Saknar ni en IT-avdelning?

XLTECH AB erbjuder sina tjänster till företag som inte har en egen IT-avdelning eller som behöver komplettera sin befintliga IT-avdelning. XLTECH AB installerar och supportar servrar i Windows miljö såsom SBS2003, SBS2008, SBS2011 och Windows Server 2012, 2016, 2019, standard servrar, terminalservrar både i kundens egen miljö eller hostat hos oss. Vi kan även ansvara för löpande underhåll och komma med förslag på uppgraderingar/nyinköp när detta skulle visa sig aktuellt.

XLTECH AB installerar och supportar allt vad gäller kundens behov av servrar, arbetsplatser och kringutrustning. Behövs installation hemma för att kunden ska kunna jobba från distans så löser vi naturligtvis även detta. Vi erbjuder även säkerhetskopiering av data via en samarbetspartner Dittcloud med tjänsten RestoreBackup, där all data skickas över Internet till en server som bevakas så man vet att säkerhetskopieringen har gått bra.